Χάλαρα Studios

Στη Πλάκα, τη πρωτεύουσα της Μήλου βρίσκονται τα Χάλαρα από όπου πήρε το όνομα του και το συγκρότημα των τεσσάρων δωματίων και μιας νησιώτικης παραδοσιακής κατοικίας . Η θέση τους δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τη μοναδική θέα, του ουρανού και της θάλασσας βοηθώντας τον έτσι να ανακαλύψει τι καθιστά τη Μήλο τόσο ιδιαίτερη.

Από τα όμορφα σοκάκια με τα παραδοσιακά καλντερίμια φτάνουμε σε 5 λεπτά στη «καρδιά» του χωριού .Εκεί θα βρείτε μαγαζιά με είδη δώρων, λαικής τέχνης, αναμνηστικά και όμορφα ταβερνάκια.

Στο μεγάλο προαύλιο της Παναγίας της Κορφιάτισσας, τα Μάρμαρα, βρίσκεται το πλούσιο Λαογραφικό Μουσείο .Από εκεί θα απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Κοντά στα Χάλαρα είναι το Αρχαιολογικό Μουσείου στο οποίο φιλοξενείται , πιστό αντίγραφο, του περίφημου αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου. Με λεωφορείο η ταξί θα φτάσετε στις μοναδικής ομορφιάς, παραλίες του νησιού και θα κολυμπήσετε σε παραδεισένια τιρκουάζ νερά. Επιλέξτε τη Μήλο για τις διακοπές σας. Εμπιστευτείτε τη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα «Χάλαρα Studios» για αξέχαστες διακοπές.